IP kamera Foscam FI9826W

IP kamera Foscam FI9826W

Šifra:
Dobavni rok
Običajno 3-7 dni

Opis

- Foscam FI9826W je 1.3MP brezžično / žična notranja PTZ (vrtljiva) IP kamera, je vsestranska rešitev za videonadzor v vašem domu, pisarni, poslovnem prostoru, trgovini, itd.

 

- V omrežje jo lahko povežemo preko LAN kabla ali brezžično preko WiFi omrežja. Kamera deluje v HD ločljivosti 1.3 Mpixlov in omogoča zajem videa v 960TVL (1280x960 - visoka ločljivost snemanje in gledanja. 12 IR-LED diod omogoča nočno gledanje z dosegom do 8 metrov v popolni temi. Kamera ima 3-kratni optični zoom in možnost vrtenja po vertikalne osi 120° in horizontani 300°. Dostop do kamere , gledanje in nadzor je možen od koder koli in kadar koli preko interneta z osebnim računalnikom, tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom (Iphone, Android ....)

 

- Kamera podpira dvosmerni audio, vgrajen ima mikrofon in zvočnik, možnost pa ima priključitev tudi zunanjega mikrofona in zvočnika.

 

- Vgrajeno ima režo za microSD kartico ki sprejema kartice do 32 GB za lokalno shranjevanje datotek - posnetkov. Uporabniški vmesnik kamere je združljiv z Windows in Mac OS računalniki in vam omogoča poglev v živo, snemanje, predvajanje in nadzor vrtenja kamere,Omogoča do osem različnih uporabnikov, ki lahko dostopajo do kamero s tremi ravnmi dostopa ki so vsi zaščiteni z geslom. Kamera ima možnost nastavitve resolucije snemanja, nastavitev detektorja gibanja in občutljivosti in določanje območija alarma. Nastavimo lahko do štiri e-poštni naslove na katere nam kamere pošlje samodejno sliko po elektronski pošti s priloženim posnetkom ko le ta zazna alarm- gibanje.
 

Ločljivost
1280x960 (1.3MP)
Zoom
3x optični
Kot snemanja
Vertikalni 120⁰ Horizontalni 70⁰ (vrtljiv 300⁰)
Audio podpora
Dvosmerno
Nočno snemanje
Da
WiFi
Da
Detektor gibanja
Da
Spomin
microSD reža
PowerOverEthernet
Ne

 

Ne najdete želenega izdelka?

Pišite nam na info@globepoint.si

Sorodni izdelki
IP Kamera Foscam FI9805E
Cena z DDV:
164,20 €
Zaloga
Ni na zalogi
IP Kamera Foscam FI9805W
Cena z DDV:
164,20 €
Zaloga
Ni na zalogi
IP Kamera Foscam FI8905W
Cena z DDV:
102,72 €
Zaloga
Ni na zalogi