IP Kamera Foscam FI8910W

IP Kamera Foscam FI8910W

Šifra:
Dobavni rok
Običajno 3-7 dni

Opis

Foscam FI8910W je brezžična vrtljiva zvočna IP mrežna kamera namenjena za videonadzor v objektih - notranja kamera. Kamero lahko v omrežje povežemo žično ali brezžično (LAN / WLAN).

 

Foscam FI8910W je zelo podobna predhodnemu modeli FI8918W. Glavna razlika je, da ima ta dnevno / nočna kamera vgrajen mehanski IR cut filter za bolj realne barve v dnevnem načinu. Brez te funkcije so barve čez dan nerealne, na primer drevo ali trava je bolj v roza barvi. IR LED diode za nočno osvtlitev lahko pri tem modelu ročno izklopite in tako uporabljate kamero v vašem domu tudi ponoči skozi okno (IR svetloba se v nasprotnem odbija od stekla) .

 

Kamera ima pan / tilt (vrtenje po vertikalni in horizontalni osi) . Najvišja ločljivost kamere je ostala nespremenjena in je še vedno VGA (640 x 480). Kamera je dvosmerno zvoćna z vgrajenim zvočnikom in mikrofonom.

Kamera je sposobna pošiljanja slike ob alarmu (zaznavi gibanja) na FTP strežnik ali elektronsko pošto. Samo občutljivost senzorja gibanja nastavimo na sami kameri. Če uporabljate Internet Explorer lahko z to kamere (ob zaznavi gibanja ali z ročnim vklopom snemanja) brez vsakršne nameščene programske opreme posnamemo video posnetke v AVI formatu na trdi disk vašega računalnika.

 

Kakovost slike je precej izboljšana od predhodnega modela , predvsem je slika čez dan zaradi natančnosti barv veliko boljša od prejšnjega modela Foscam FI8918W. Web strežnik vgrajen na kameri podpira do 9 kamer.

Ločljivost
640x480
Zoom
Ne
Kot snemanja
50⁰
Audio podpora
Da
Nočno snemanje
Da
WiFi
Da
Detektor gibanja
Da
Spomin
Ne
PowerOverEthernet
Ne

 

Ne najdete želenega izdelka?

Pišite nam na info@globepoint.si

Sorodni izdelki
Zapestni nosilec za GoPro
Cena z DDV:
15,68 €
Zaloga
Na zalogi
Vakuumski nosilec za GoPro
Cena z DDV:
20,79 €
Zaloga
Ni na zalogi
IP kamera Foscam FI9803P
Cena z DDV:
110,52 €
Zaloga
Ni na zalogi